Friday, November 5, 2010

8 pola untuk jahit sendiri langsir scallop.









Gambar tengah: Kertas putih berlipat itu adalah jenis-jenis pola langsir ukuran sebenar, didatangkan bersekali buku kecil panduan penyediaan dan jahitan pelbagai gaya langsir scallop berkenaan.

Gambar bawah sekali: Cara memotong kain menggunakan pola. Lipat dua kain, tekap pola di atas kain, potong ikut bentuk pola, kemudian lipat kedutan scallop ikut tanda garis pada pola, akhir sekali jahit! Mudah je.. pertanyaan tulis kat comment atau telefon ye..





9 comments:

shen said...

mcm mna nak dapatkan buku gan pola nya sekali???

khadijah zahra said...

salam, ada lagi tak set pola ni?

Rashidah Ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LoVe^HoliC said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Rashidah Ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
IDA said...

Set pola atau dasar atau pattern - langsir masih ada

Set 8 pola ukuran sebenar dan buku Asas Jahitan Langsir

Pola hanya perlu ditekap pada kain, potong dan jahit. Mudah pantas.

jenis
1. royal scallop ukuran kecil
2. royal scallop ukuran sederhana
3. royal scallop ukuran besar
4. scallop bertindih
5. scallop mudah
6. swag
7. bahu scallop
8. box pleat
6. bahu scallop


Harga termasuk pos RM150

PESAN SEGERA!

Cara pembelian:
1. Masukkan wang RM150 kedalam akaun Maybank: 164155475448
(Rashidah bt Ibrahim)

2. Maklumkan kepada saya 013-3310221

3. SMS nama dan alamat lengkap.

4. Akan dipos, sebaik sahaja wang didapati masuk ke dalam akaun...


RASHIDAH IBRAHIM

Telefon No Bimbit: 013-331022

nor azila pangat said...

SALAM..STILL AVAILABLE KE?

IDA said...

nor azila pangat; set 8 pola langsir masih ada,
hubungi 013-3310221 untuk tempahan.

mimi ng said...

Untuk 8 pola ni ada lagi tk?